Jenny,Flisan och Douglas på eftermiddagspromenad.

Läs hela inlägget »

I söndags hade vi spår på vår antijakt kurs. Både personspår o viltspår hanns med. Roligt, och fantastiskt bra träning för din hund!

Brukar ni spåra med hundarna? Bland den bästa träningsformerna som finns för hundarna.

Läs hela inlägget »

Vi vill absolut slå ett slag för våra friskvårdstjänster.

Vi kan erbjuda träningsprogram för varje hund, beroende av vilket mål ni har med träningsprogramet. Långt, friskt liv kan absolut vara ett mål i sig, men annars agilitysäsongen 2014, eller varför inte ett vinterfysprogram?!

Tränar vi hunden på rätt sätt kan skaderisken minska, hundarna blir mer musklade och rustade för vardagens faror, eller de snabba agilitysvängarna.

Vi tar inte emot hundar som ska rehabiliteras efter skada/operation, men hör gärna av er till oss ändå, så kan vi rekomendera någon duktig fysioterapeut!

Vi erbjuder även massage av din hund, och kan vara en del i friskvårdsprogramet. Massage ger smidiga, mjuka muskler, avslappning för hunden bland annat.

Välkommen till oss!

Läs hela inlägget »

Imorgon startar vi en tävlingslydnadskurs med Lotta Könberg som gästlärare.

Kursen blev full på mindre än en dag, men obervatörsplatser finns fortfarande.

Vi kommer att köra en ny tävlingslydnadskurs till våren, håll utkik här och på vår facebooksida.
 

Läs hela inlägget »
En stor Nyhet hos oss är att vi även kommer erbjuda våra kunder bad, trim och klippning.

Under hösten kommer vi erbjuda tjänsten till utbildningspris, då Jenny går en Hundfrisörutbildning.

Trimmet kommer erbjuda både renrasiga och bladraser vardagsfrisyrer, antingen efter rasstandard eller efter egna önskemål. Ska inte hunden ställas ut så mår många hundar (och många ägare, då hunden inte skitar ner hemma lika mycket...) bra av en sportklippning.

Vi planerar att smyga igång trimmet från oktober, hör gärna av er innan om ni har frågor och funderingar!
Läs hela inlägget »

Roligt att pensionatplatserna är så populära, och vi har fullt v 31-32 redan nu. Övriga sommaren har vi platser kvar, så gott som!
Eftersom vi har dagishundar också, så har vi begränsat antal platser på pensionatet. Vi brukar även vara noga med tiderna, hämtning och lämningstider, så vi vet när ni kommer, och kan planera dagen efter det. Blir ni sena eller tidiga- ring gärna och meddela oss det!

När man lämnar in hunden på pensionat tar man med sig koppel, halsband/sele, kanske en filt el något som luktar hemmet, hundens mat, vaccinationsintyg, försäkring samt hemförsäkring. Vi skriver ett kontrakt på pensionattiden. Kostnaden för pensionatstiden betalas i förskott.
Det går såklart bra att ringa/smsa och höra hur det går för hunden under tiden den är hos oss - och det är det många som gör! =)

Vi som jobbar gör alltid vårt bästa i din hunds omvårdnad, och har god kunskap och utbildning, samt genuint intresse för hundar. <3

Läs hela inlägget »

Den 7 maj kl 19 har vi en kost och näringsföreläsning med Carl Hagelind från Vom og Hundemat.

 

Man kan givetvis ställa frågor till honom, och kanske fä en och annan "aha-upplevelse" och garanterat massa ny kunskap. Och tillsammans med andra hundmänniskor och gott fika så kan vi verkligen utlova en kanonkväll tillsammans med oss! =)

 

Föreläsningen är gratis, och vi kommer även ha försäljning av Vom og Hundemat till reducerat pris under kvällen. Vi vill dock att du föranmäler att du kommer, så vi har plats för alla som kommer, och kan ordna med fika till er alla.

 

maila jenny@osdhundforum.se och berätta om du kommer, och om du tar med en kompis! ;)

Läs hela inlägget »

Måndag-onsdag den 8-10 april kommer vi inte ha möjlighet att ta emot strödagshundar pga ombyggnation, vi ska installera ljudisolering i taket, och kommer inte ha möjlighet att ta emot fler hundar än våra hel eller deltidshundar.

 

Övriga datum går givetvis bra att boka in precis som vanligt! Boka gärna in datumen i god tid om du har möjlighet, eller ring oss och chansa på morgonen på 063-12 12 00 och hör efter om det finns plats!

Läs hela inlägget »

Vi kommer löpande lägga in fler kursstarter - så besök oss ofta och se vad vi har på gång! '

  • Är det någon kurs du läser om som vi inte har inlagt än? Välkommen att kontakta oss så lägger vi in en kursstart för den kursen. Inga problem!
  • Vill du hellre gå kurs dagtid? Kontakta oss så planerar vi in en dagkurs, som startar bara vi har ca 4-5 deltagare.
  • Vill du att vi kommer till ditt träningsgäng eller förening och håller kurs? Inga problem! Miltillägg samt ev. övernattningskostnad tillkommer. Hör av er till oss för offert! jenny@osdhundforum.se

Vi startar nya valp och vardagslydnad varje månad. Gå in på fliken "Kurser" och läs mer om kursstarterna. Anmälan längst ner på kurssidan!

Läs hela inlägget »

Nyhet! Låt din hund vibrationsträna hos oss på Hundforum! 

Eftersom vi kan ställa in hastigheten på svängningarna på plattan är vibrationsträning perfekt oavsett vad målet med träningen är. 

Massage, stressreducering, fettförbränning, balansträning, rehabilitering, aktivering, eller kanske styrketräning inför tävlingssäsongen? 

Ett tillfälle 120:-/ 30 min eller förköp 6 tillfällen för 500:-

Välkommen!!

Läs hela inlägget »