Våra kurser

Till oss kan alla hundägare och hundar känna sig välkomna!

Det vi tycker är viktigast när man går kurs är att den är rolig både för hund och förare, och att man känner att man har tid med instruktören och att taket är högt (dvs man kan fråga precis det man undrar utan att känna sig dum)!
Att instruktören har uppdaterad information/kunskap om hundträning, metoder samt sitt "specialområde" tycker vi är en självklarhet, men så är det inte alltid. Att metoderna inom hundträning har utvecklats de sista 10-15 åren har du nog inte missat, då menar vi alltså från bestraffning till belöningsbaserad träning.
Det har bidragit till att det nu är roligare än någonsinn att träna hund, och mycket därför du troligtvis kan få helt skilda "tips" från olika instruktörer och hundvänner.... (förvisa dig alltid om att den instruktör du tänker gå till har uppdaterad kompetens, hur länge de än jobbat med hundar, och att de självklart följer forskningen och inlärningsmetoderna.)

Hos oss har instruktörerna gedigen kunskap, lång erfarenhet av hundar och -kanske viktigast- ÄLSKAR att hålla kurser!

Både Jenny och Malin är utbildade Instruktörer, Hundpsykologer samt Friskvårdsinstruktörer (bland annat.) Vi fortsätter utbilda oss, för att hela tiden motivera, och utvecka oss framåt!

Ibland hyr vi in externa Hundinstruktörer som vi själva anser mycket kompetenta inom sitt område. Då delar de alltid vår hundsyn och träningsmetod.

Hos oss använder vi modern hundträningsteknik som är mest effektivt i inlärning samt rolig träning, för både oss och hundarna. Hos oss tränar vi alltså med belöning för rätt beteende.
Vi fokuserar mycket på KÄNSLAN, har hunden en dålig känsla försöker vi ändra den, och med det ändras hela beteendet hos hunden. När man jobbar med att ändra känslan hos hunden och inte jobbar emot känslan kommer vi få en mer lyhörd hund, bättre relation och mer samarbetsvillig hund.


En hund är en familjemedlem, så givetvis är hela hundens familj välkomna på kurserna!

Har ni frågor angående våra kurser, företaget eller våra metoder maila jenny@osdhundforum.se

-Tänk på att ha hunden försäkrad och vaccinerad när ni kommer på kurs.
-Strikt hundägaransvar gäller alltid, även på kurs.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-