Höst-aktiviteter

Hösten är här, det är bara att bekänna! Men vad gör väl det när hösten verkligen är perfekt för all typ av hundträning och hundaktiviteter? Sommarens värme (ja denna sommar räknas inte...) bidrar ju till att träningen oftast är på lågvarv, eftersom man har så mycket annat för sig när man är ledig och har semester! =)

Men hösten är sval, grillarna har slocknat och vi kommer tillbaka till vardagen.

Vad gör ni för hundaktiviteter på hösten?

 

Själv älskar vi att spåra på hösten. Personspår, viltspår.... Ja det kvittar, för det är roligt att hänga i skogen på hösten! Samla ihop er ett gäng vänner och spendera en helgdag i skogen, ta med fika som ni hinner äta när ni väntar på att spåren ska ligga. Gör gott för kropp och själ!

 

Fjällturer. Behöver jag säga mer? Vi lyckostar som bor i Jämtland har inte speciellt långt till ett fjäll, och har där perfekt familjeaktivitet! Jenny hos oss brukar ta med hundarna och barnvagnen och gå på halvdagstur, hela familjen och alla hundarna uppskattar lite fjälluft! Bra skor är ett måste...

 

Rallylydnad. Rally kan man egentligen träna var som helst, när som helst, hur som helst... Träna en stund varje dag, ute på den vanliga promenaden kanske, eller på tv-reklampausen. En mer uppmärksam och gladare hund utlovas!

 

Vad brukar ni träna på hösten? Skriv gärna lite tips och förslag i kommentarsfältet!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-