Höstkurser utlagda!

Nu när det är mitt i industrisemestern, ljusa grillkvällar, soliga dagar, lätta kläder känns det väldigt konstigt att planera inför hösten ! Men det är gjort, och starterna på kurserna ligger ute på hemsidan.

 

Nyheter för hösten är Massagekvällar och Fyskvällar - rekomenderas varmt till dig som är aktiv med din hund, har en stressad hund eller bara vill lära dig mer och ha en trevlig stund med din hund!

 

Seniorkurser - för dig med hundar runt 6-7 år och uppåt, som kanske inte får lika mycket tid som tidigare, eftersom hunden ses som "färdig" - kan det mesta! Hunden tycker ju fortfarande att det är lika kul att hitta på saker med dig, och behöver det! På den här kursen är det lite längre tempo, vi lär oss massage för hemmabruk, och massor av roliga övningar och aktiviteter vi kan fortsätta träna hemma. Vi pratar även om den äldre hunden- vad behöver den?

 

Valpkurserna - vi var väldigt populära valpkurser, och de fylls snabbt! På våra valpkurser varvas praktik med teori, vi tränar enkla men ack så nyttiga övningar för att du och din hund ska få en fin, stark relation genom hela hundens liv! Vi lär ut vad positiv förstärkning är, varför vi ska använda det! Lite annat är belöningsteknik, friskvård, hundkunskap, aktivering och stress mm.

 

Vardagslydnad -för hundar 6 månader och uppåt. Vi tränar grundläggande vardagslydnad för en fin vardag och relation. Vi fokuserar mycket på kontakt, stadga, koppelträning och inkallning. Uppblandat med massa annat givetvis!

 

Vardagslydnad fortsättning - vi försvårar övningarna, och byter miljö. vi tränar fortfarande mycket inkallningar, kontakt, stadga, gå i koppel mm men med svårare störningar, och i vardagssituationer! För dig som tidigare gått valpkurs eller vardagslydnad grund här hos oss! De här kurserna är fantastiskt roliga, och ingen kurs är den andra lik! Du får även lära dig hur du kan fysträna hunden på ett enkelt sätt i vardagen.

 

Rallylydnad- är numera en officiell sport du kan tävla i! Passar alla hundraser och hundtyper! Perfekt för dig som vill gå en kurs för att få lite mer motivation att träna hunden mer! Hundar och förare älskar rallylydnad!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-