En månad till Öppning

Nu är det lite mindre än en månad kvar till vår planerade öppning, och det känns ohyggligt  bra, spännande och faktiskt som allt fallit på plats!

Vi kommer inom kort börja bygga på hundboxarna, som kommer bli ljusa, mysiga men rymliga, för vila och mysiga stunder för hunden.

 

Vi har många spännande samarbeten, med rehab & friskvårdsföretag, hundfrisörföretag, flera externa kursledare så vi kommer ha en stor bredd på kurserna, veterinär... herregud, det blir fint det här! Det känns som det närmar sig vårt mål om ett hundforum där allt finns, eller går att tillgå!

 

Vi kommer sälja foder, koppel, halsband, godis och tuggisar, leksaker, aktivitetsleksaker, borstar, schampoon, vitaminer, laxolja, klövjeväskor, viktmanschetter, skålar, lite kattgrejer och mat, reflexer, stegräknare, täcken, klickers, utställningsnålar och koppel, mm mm, så visst kommer vi ha bredd i vår lilla butik också! Vi vill ju givetvis vara lockande till "bara" shoppingkunder, likaväl som ett naturligt val för pensionatgäster och kursdeltagare.

Vi kommer också sälja fräscht och gott kaffe eller the till våra gäster-kanske en morgontrött hundägare som lämnar tidigt på dagis?!

 

Det är så fantastiskt roligt att kommit såhär långt, och hoppas inderligt att ni kommer på vårt öppet hus och tittar hur vi har det! Datum för öppet hus kommer senare, när det är bestämt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-