Om oss

Vi på Östersunds Hundforum AB kan erbjuda det mesta för din hund.

Vi på Östersunds Hundforum erbjuder hunddagis och även pensionat när du åker på semester eller är borta i andra ärenden. Givetvis har vi tillstånd ifrån Länsstyrelsen att bedriva hunddagis och pensionat.

Vi har en hundspecialiserad butik och är återförsäljare av Vom og Hundemat, Nordic hundfoder, MUSH BARF samt Standardt. Hos oss kan ni även hitta en del råa köttiga ben, som din hund kommer älska och må bra av! Vi har även koppel, halsband, täcken osv ifrån finska kvalitetsmärket Hurtta, mycket leksaker ifrån bl.a PetNation samt en hel del annat som man kan tänkas behöva för ett glatt, aktivt hundliv!

Vi har kurser i alltifrån valp & vardagslydnad till mer specifika problemhundskurser eller roliga hundsporter. Vi kan också erbjuda dig som kund privatlektioner, specialiserade problemhundsutredningar samt konsultationer, föreläsningar och träningskvällar.

Vi erbjuder även Pälsvård, som bad/fön, klippning samt trimning av alla raser. Efter rasstandard eller egna önskemål.  

Hos oss finns det en vibrationsplatta där hunden kan komma och träna på, eller bara ha en mysig stund. Vi kan även hjälpa till med att skriva träningsprogram till er hund!

Vi som jobbar här har naturligtvis stort intresse för hund och allt därtill, om det så är kost, hälsa, träning eller andra aktiviteter. Vi har goda kunskaper och har ett genuint intresse för hundar och du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din hund till oss eller går någon av våra kurser!

Vi ligger intill Östersunds Travbana, centralt men med många härliga strövområden runt knuten.

Öppettider vardagar mellan 6.30-18

Lördag-Söndag Stängt (öppet efter överenskommelse)

Ring oss på 063- 12 12 00

2011 grundade Jenny Hedin och Malin Andersson aktiebolaget.
2012 från augusti driver Jenny företaget ensam, då Malins utlandspraktik på socionomutbilndingen startade.

Vision

Skapa en kunskapsplats som ger effektiva lösningar som bidrar till roligare, bättre och lättare hundliv och hundägarskap.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Hört från kund

Super trevlig personal som verkligen bryr och har kunnande, vår hund stortrivs på dagiset./Ulf Gagner
kund sedan 2011

Vi känner oss alltid lika trygga när vi lämnar Kiwi på dagis! Hon springer alltid lika glatt in. Det är viktigt för oss att veta att hon har det bra. Och det har hon! /Eva Svanlund kund sedan 2012

Det är ju inte direkt så att man är saknad som husse eller matte när hon är där;-) hon springer in och hoppar över grinden för att kura ihop sig i soffa:-D/Charlotta Larsson kund "vid behov" sedan 2013

Helnöjd! /John och Jessica Haglund, klippkund sedan 2014